Over ons

Coladproducten.nl webshop is onderdeel van Derwin Nijboer Paint & Nonpant (www.dnijboer.nl).  Wij als Derwin Nijboer (dnijboer.nl) zijn blij om deze website met Coladproducten te ontwerpen met unieke mogelijkheden voor eindgebruikers gericht op het behalen van de beste resultaten bij zowel werk- als algemene bedrijfsprocedures. Wij zorgen voor extra werkplezier, efficiëntie, duurzaamheid, professionaliteit en rendement.
 

Net zoals Hamach en Ronin Tools, is Colad een merk van EMM International. Een bedrijf dat nieuwe uitvindingen ontwikkelt die cruciaal zijn voor doeltreffend en efficiënt werken met lak. Colad is het merk dat vele dingen mogelijk maakt! Het biedt ingenieuze oplossingen voor industrie-specifieke vraagstukken. De  Coladproducten zijn te vinden in de automobiel-, marine-, luchtvaart- en industriesector en nog vele andere sectoren. 
Het is geen toeval dat Colad innovatieve producten heeft uitgevonden die wereldwijd worden gebruikt, zoals de met precisie geprinte mengbekers, de BodyGuard-Spuitoverall en de Turbomix Paintsaver™. Onlangs voegden ze het snelste en handigste systeem voor het aanbrengen van lak aan het assortiment toe – het Colad Snap Lid System®.

 

Met vriendelijke groet en veel bestel plezier,

Derwin Nijboer Team

Coladproducten

Tillepaed 3

9258CB Jistrum/Drachten

T 0512-472220

App 0512-472220

info@coladproducten.nl