Snap Lids® Deksel 350 ml - Lakverwerkingssysteem

9350xxxSL
kg
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Snap Lid Deksel Verwerkingssysteem 350ml

50 stuks Snap Lid® deksels met ingebouwde zeef van één soort micron filter in een handige dispenserdoos. Te gebruiken in combinatie met de 350 ml Colad Mengbeker. De dispenserdoos is gemakkelijk te bevestigen op werkhoogte met de Colad Muurhouder(art.nr. 937010).

Lakverwerkingssysteem

Combineer de Colad Mengbeker 350 ml met deze 350 ml Snap Lid deksels om je lakverwerkingssysteem te creëren. Het Colad Snap Lid lakverwerkingssysteem maakt een bovenbeker van je mengbeker, waardoor je de lak sneller en gemakkelijker kunt voorbereiden om te verspuiten. Mix, Snap & Go! Met drie verschillende maten bekers en 4 verschillende microns ingebouwde zeefjes is het Snap Lid lakverwerkingssysteem geschikt voor iedere spuitklus.

Het snelste lakverwerkingssysteem voor alle soorten lak

Met Colad Snap Lid System bespaar je moeite, tijd en geld in slechts twee simpele stappen. Mix, Snap & Go! Door een beker zowel als mengbeker en bovenbeker te gebruiken, dankzij de Snap Lid deksel, kun je het process versnellen en gebruik je hierbij ook nog eens minder materiaal. Ook bespaar je tijd dankzij de ingebouwde zeef die beschikbaar is in 90, 130, 190 en 280 micron.