Fast Drive MS Ruitenlijm

90673720
kg
  Levertijd:5-7 dagen
Bestel
 • Beschrijving

Ruitenlijm met 1 uur wegrijtijd! 

Hoogwaardige, snel uithardende één-component-ruitenlijm op basis van SMP (MS-Polymeer). Te gebuiken zonder primer en dus snel klaar om te starten met het verlijmen van de ruit. Kan worden gebruikt voor het verlijmen van voor-, zij- en achterruiten op diverse soorten voertuigen. Gemakkelijk aan te brengen met een luchtpistool of handkitpistool. Hoge aanvangshechting en permanent elastisch. Ontworpen voor een snelle wegrijtijd van 1 uuur voor voertuigen met airbags. Vrij van isocyanaten en oplosmiddelen, dus geen gezondheidsrisico's voor de gebruiker. Laag geleidingsvermogen, kan gebruikt worden met geïntegreerde antennes.

Specificaties

Kenmerken en voordelen van de ruitenlijm:

 • Snel
  1 uur wegrijtijd. Minder wachttijd en snelle vrijgave van de auto. Maakt 'vervangen terwijl u acht reparaties' mogelijk.
 • Veilig
  Succesvol de botsproef doorstaan tijdens de TÜV test volgens FMVSS 212 standaard.
 • Sterk
  Zeer goede initiële aanvangshechting direct na plaatsen van de ruit. Extreem sterke hechting met uitstekende afdichtingseigenschappen.
 • Primerless
  Hechting zonder voorbehandelmiddel. Bespaar tijd en geld. Je hoeft geen primer of activeerder aan te brengen. Sla een stap over. Veiliger, goedkoper en sneller.
 • Milieuvriendelijk
  Geurloos. Geen isocyanaten, siliconen en oplosmiddelen. Dus het is veilig vor jou en het milieu.

Wanneer kun je de ruitenlijm gebruiken:

De Fast Drive MS Ruitenlijm is ontworpen voor het verlijmen van voor-, zij- en achterruiten op personenauto's, vracthwagens, tractoren en vele andere voertuigen. Ook geschikt voor structureel-elastische verlijming van assemblage van diverse materialen die aan hoge thermische en dynamische spanningen worden blootgesteld in de transportindustrie.

Technische specificatie van de ruitenlijm:

Kleur: Zwart
Inhoud: 290 ml
Verwerkingstijd: 10 minuten
Kleefvrije tijd: ± 15 minuten
Uitharding: 3 mm in 24 hours (23 °C / 50% R.H.)

Downloads