Snap Lid System® 88 ml - SMART repair

931001x0SLS
NIEUW
kg
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Lakverwerkingssysteem voor SMART repair 88ML SNAP LID Spotrepair

Compleet Snap Lid® lakverwerkingssysteem bestaande uit 50 Mengbekers 88ml, 50 Deksels en 10 rode Afdichtdopjes. Beschikbaar met 2 verschillende filters. Speciaal geschikt voor de kleinere klussen en SMART repair! (Spotrepair)

Ook geschikt om proefstaaltjes te spuiten.

 

Dit Snap Lid System® 88 ml is speciaal ontworpen voor SMART Repair – Small to Medium Area Repair Technology. Het SMART Snap Lid System® is ontworpen om plekken met cosmetische schade op een kleine, specifieke plek aan te pakken zonder dat het hele paneel opnieuw gespoten moet worden. Dit betekent dat de reparatie minder tijd en moeite kost. Het is een duurzame oplossing die materiaal- en lakkosten bespaart. Het 88 ml Snap Lid System® is gemaakt van een geavanceerde, duurzame kunststof, waardoor tijdens het productieproces op energie en kunststofafval wordt bespaard. Door dit productieproces zijn de bekers onbreekbaar!

Specificaties

Compleet Snap Lid® lakverwerkingssysteem bestaande uit 50 Mengbekers, 50 Deksels en 10 rode Afdichtdopjes. Beschikbaar met 2 verschillende filters, 130 of 190 micron. Speciaal geschikt voor de kleinere klussen en SMART repair! Spotrepair.

Ook geschikt voor proefstaaltjes te spuiten.

Het snelste lakverwerkingssysteem voor alle soorten lak

Met het Colad Snap Lid System® bespaar je moeite, tijd en geld in slechts twee simpele stappen. Mix, Snap & Go! Door een beker zowel als mengbeker en bovenbeker te gebruiken, dankzij de Snap Lid deksel, kun je het proces versnellen en gebruik je hierbij ook nog eens minder materiaal. Ook bespaar je tijd dankzij de ingebouwde zeef. 

Leverbaar in 130mu of 190mu.